За нас

„Медилон” ЕООД е създадена в началото на 1998 год. като фирма за внос и доставка на медицинска апаратура и извършване на гаранционен и извънгаранционен сервиз на предлаганата апаратура.

„Медилон” ЕООД има договори за изключително представителство и дистрибуция на продуктовата гама на водещи европейски и американски производители на медицинско оборудване, апаратура и консумативи.

През последните години дейността на „Медилон” ЕООД е фокусирана към предлагането на цялостни решения за оборудване и обзавеждане на болнични отделения, операционни зали, реанимации и централизирани стерилизационни блокове, както и към реализиране на иновативни терапевтични програми, свързани с лечението на сърдечно-съдови и неврологични заболявания.

Предложените и изпълнени от  „Медилон” ЕООД проекти са в съответствие със световните тенденции за създаване на високотехнологични интегрирани решения за нуждите на болничните заведения.

Фирма „Медилон” ЕООД приема предоставянето на комплексни решения на своите клиенти за основен приоритет.

В основата на нашите усилия стоят изискванията и нуждите на клиентите, на базата на които формираме и създаваме подходящото индивидуално решение за всеки отделен клиент.

Политика по качеството 01.06.2016

Scroll Up